Bootkussenservice

Bootkussenservice: Lekker makkelijk!

Bootkussens hebben te maken met intensief gebruik, UV-straling, vochtigheid, vuiligheid uit de lucht, eventueel morsen van drank en vettigheid. Na verloop van tijd ziet het er allemaal niet meer zo fris uit als in het begin. Onze bootkussenservice is de oplossing.

Wij halen uw bootkussens op en kunnen deze laten reinigen door een extern bedrijf die eerst een offerte zal uitbrengen. Als uw boot weer te water gaat komen wij de bootkussens weer brengen. Dit doen wij voor de periode oktober tot en met april, tenzij u aangeeft de kussens eerder te willen hebben. Altijd droge kussens aan boord voor een gering bedrag. Ook kunnen wij uw afdekzeilen laten reinigen en opslaan.

  • Ophalen
  • Opslaan
  • Terugbrengen

Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - bootkussenservice - boot poetsen, boot polijsten.

Interieurreiniging door YachtcleanerY
Bootkussenservice, bootzeil reiniging, yachtcleanery, boot poetsen, boot polijsten
Bootkussenservice, bootkussenreiniging

Prijzen ophalen en terugbrengen:

Kleine kussens: € 7,50, grote kussens € 9,50, matrassen € 17,50. Voor het reinigen zal eerst een offerte worden uitgebracht en met u worden doorgenomen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief kilometervergoeding à 20ct/km. Wij geven absoluut een schoon garantie maar wij kunnen niet 100% garanderen dat alle vlekken verwijderd zijn.

*Regio Noord-Holland: Hoorn, Enkhuizen, Monnickendam, Volendam, Uitdam, Amsterdam, Andijk. Ook Makkum, Muiderzand en Lelystad. Bel of mail ons voor een offerte.

Wij maken gebruik van duurzame en milieuvriendelijke producten die bescherming bieden en de levensduur van uw boot of jacht aanzienlijk verlengen. U wilt toch varen en niet poetsen? Kijk ook eens een kijkje op bootwasservice.nl. Voor onze betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden.

Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - bootkussenservice - boot poetsen, boot polijsten.