Bootkussenservice

Bootkussenservice: schone kussens en matrassen, heerlijk!

Bootkussens hebben te maken met intensief gebruik, UV-straling, vochtigheid, vuiligheid uit de lucht, eventueel morsen van drank en vettigheid. Na verloop van tijd ziet het er allemaal niet meer zo fris uit als in het begin. Onze bootkussenservice is de oplossing.

Wij halen uw bootkussens op en gaan deze reinigen, desgewenst impregneren, daarna drogen en slaan ze op in onze verwarmde hal. Mochten er ritsen kapot zijn dan kunnen wij deze repareren. Als uw boot weer te water gaat komen wij de bootkussens weer brengen. Dit doen wij voor de periode oktober tot en met april, tenzij u aangeeft de kussens eerder te willen hebben. Altijd schone en droge kussens aan boord voor een gering bedrag. Ook kunnen wij uw afdekzeilen reinigen en opslaan. Alleen uw bootkussens/matras(sen) opslaan kan natuurlijk ook.

  • Ophalen
  • Reinigen
  • Drogen
  • Opslaan
  • Terugbrengen

Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - bootkussenservice - boot poetsen, boot polijsten.YachtcleanerY is HISWA lid. boot poetsen en boot polijsten

Interieurreiniging door YachtcleanerY
Bootkussenservice, bootzeil reiniging, yachtcleanery, boot poetsen, boot polijsten
Bootkussenservice, bootkussenreiniging

Prijzen bootkussenservice:

Kleine kussens€ 14,50
Grote kussens€ 19,50
Ligbedden€ 24,50
Matras€ 37,50
Afdekzeil klein€ 17,50
Afdekzeil groot€ 24,50
Meerprijs gecapitonneerde kussens, per kussen€ 4,50
Meerprijs gecapitonneerde matrassen, per matras€ 7,50
Kussen impregneren, per stuk€ 3,50
Rits repareren, per stuk vanaf€ 12,50
Kussens en matrassen alleen opslaan, per stuk€ 9,50
Kussenfoam/schuimrubber reinigen, per deel€ 4,95

Alle prijzen zijn inclusief BTW, kilometervergoeding en materialen. *Regio Noord-Holland: Hoorn, Enkhuizen, Monnickendam, Volendam, Uitdam, Amsterdam, Andijk. Ook Makkum, Muiderzand en Lelystad. Bel of mail ons voor een offerte.

Wij maken gebruik van duurzame en milieuvriendelijke producten die bescherming bieden en de levensduur van uw boot of jacht aanzienlijk verlengen. U wilt toch varen en niet poetsen? Kijk ook eens een kijkje op bootwasservice.nl. Voor onze betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden.

Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - bootkussenservice - boot poetsen, boot polijsten.YachtcleanerY is HISWA lid. boot poetsen en boot polijsten