Aanbiedingen:

Wat dacht u van deze aanbieding: Aanbrengen antifouling en de romp polijsten tegen een scherp tarief? Onze aanbiedingen zijn inclusief materiaal en BTW, tenzij anders vermeld. Neem contact met ons op voor informatie over onze diensten.

Antifouling

Maak nu alvast een afspraak voor het laten aanbrengen van antifouling. Wilt u uw onderwaterschip kaal hebben en opnieuw laten opbouwen? Bel ons voor een afspraak. Wij werken alleen met de toegestane antifoulings. Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak met ons. Antifouling door YachtcleanerY.

Uw boot verkopen?

Heeft u plannen om uw boot of jacht te verkopen of in te ruilen? Wij kunnen uw boot of jacht een opfrisbeurt geven zodat deze er weer netjes bijligt. Immers, het gaat vaak om veel geld en met een relatief kleine investering haalt u het maximale er uit. Waarschijnlijk liggen meerdere boten te koop die gelijk zijn aan die van u. Zorg dat uw boot er uitspringt want de mooiste en de netste wordt waarschijnlijk eerder verkocht! Hoe eerder hoe beter! En, laat uw boot geregeld bijhouden. Wij kunnen met u een plan de campagne maken voor een optimale presentatie. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte aan.

Betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden.