Aanbiedingen:

Wat dacht u van één van onze aanbiedingen om uw boot of jacht iedere zomer te laten onderhouden door onze bootwasservice? Onze aanbiedingen zijn inclusief materiaal en BTW. Dus geen ingewikkelde dingen achteraf. Kijk ook een bij onze andere abonnementen. (Regio Noord-Holland)

Bootwasservice*

Aanbiedingen wasprogramma voor in het seizoen:

  • Vrijmaken van spinnen en spinnenrag
  • Wassen opbouw, kuip en spiegel
  • Schoonmaken randen bakskisten
  • Schoonmaken randen ankerkist

U kunt het wassen ook op afroep laten uitvoeren, graag melden minimaal 5 à 7 dagen van te voren. Standaard kant uw boot op een vaste dag door ons in onderhoud genomen, maar u kunt zelf bepalen welke dag. Onze shampoo verwijdert vet en vuil zonder de gelcoat of lak aan te tasten. Het behoudt de glans van uw boot of jacht. Kijk ook eens op onze Facebook pagina: www.facebook.com/yachtcleanery Wilt u zelf gaan wassen dan kunnen wij u voorzien van een uitstekende bootshampoo tegen een gunstige prijs.

Gaat u morgen plotseling met vrienden varen? Bel ons meteen dan kunnen wij zorgen dat uw boot schoon is.

Prijs wassen*:
Aantal wasbeurten 1x 2x 4x 6x 8x
Lengte tot 15 meter € 195 € 375 € 725 € 995 €1.195 .
15 meter en langer Op aanvraag

Alle prijzen zijn inclusief BTW, kilometervergoeding en materialen. Flydeck meerprijs € 95,-. *Regio Noord-Holland: Hoorn, Enkhuizen, Monnickendam, Volendam, Uitdam, Andijk, Makkum, Muiderzand en Lelystad. Andere regio’s op aanvraag. Bel of mail ons voor een offerte.

Maak een afspraak. Referenties op aanvraag beschikbaar. * Alleen regio Noord-Holland.

Teakreiniging, teak reiniging, YachtcleanerY
Boot poetsen, boot wassen, bootwasservice, YachtcleanerY, bootwasservice, abonnementen, aanbiedingen
bootwasservice

Antifouling

Maak nu alvast een afspraak voor het laten aanbrengen van antifouling. Wilt u uw onderwaterschip kaal hebben en opnieuw laten opbouwen? Bel ons voor een afspraak. Wij werken alleen met de toegestane antifoulings. Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak met ons. Antifouling door YachtcleanerY.

Bootgaskeuring:

Maak een afspraak voor het keuren van uw gasinstallatie aan boord.

Uw boot verkopen?

Heeft u plannen om uw boot of jacht te verkopen of in te ruilen? Wij kunnen uw boot of jacht een opfrisbeurt geven zodat deze er weer netjes bijligt. Immers, het gaat vaak om veel geld en met een relatief kleine investering haalt u het maximale er uit. Waarschijnlijk liggen meerdere boten te koop die gelijk zijn aan die van u. Zorg dat uw boot er uitspringt want de mooiste en de netste wordt waarschijnlijk eerder verkocht! Hoe eerder hoe beter! En, laat uw boot geregeld bijhouden. Wij kunnen met u een plan de campagne maken voor een optimale presentatie. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vraag een offerte aan.

Betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden.