Antifouling:

Antifouling aanbrengen is vaak een pittige klus. De staat van het onderwaterschip is heel erg belangrijk voor de levensduur van uw boot of jacht. YachtcleanerY voorziet uw boot of jacht van nieuwe antifouling tegen een scherpe prijs.

Uw onderwaterschip is onze zorg:

Mocht u voornemens zijn om uw onderwaterschip kaal te willen halen, dan kunt u ook bij ons terecht. Dit vervelende werk nemen wij graag uit uw handen. Wij verwijderen alle oude lagen, vervolgens schuren wij het onderwaterschip en bouwen wij deze weer op. Dat kan met een 2 componenten epoxy primer of een één component primer. Na het opbrengen van de primer brengen wij de antifouling aan. Het is verstandig om uw onderwaterschip dan eerst te voorzien van een laag harde antifouling. De tweede laag, een harde of zachte, die keus is aan u. Klik hier voor een offerte. Antifouling en onderwaterschip: Dat doet YachtcleanerY. YachtcleanerY heeft het milieu hoog in het vaandel staan, werkt deskundig en milieuverantwoord.

Antifouling:

Buiten antifouling met een zelfslijpend karakter, ook wel eroderend of polijstend genoemd, is er ook de harde antifouling. Deze verfsoort scheidt gestaag biocide af. Door dit loogproces verliest de verflaag na verloop van tijd zijn beschermende werking. Aan het eind van het seizoen blijft er een poreuze, harde laag over. Na een aantal lagen harde- of zachte antifouling, die zich in de loop van de jaren vormt en daardoor de hechting steeds slechter wordt, zullen wij deze eerst moeten verwijderen voordat er een nieuwe laag wordt aangebracht. Dit levert weer een gladder oppervlak op en dus meer snelheid.

Inbegrepen in de prijs:

  • Ontvetten
  • Afplakken
  • Antifouling
  • Klein materiaal
  • Aanbrengen antifouling

Prijzen:

Tot 30ft € 395,- Tot 40ft € 495,- Tot 50ft € 595,- Prijzen zijn inclusief BTW en overig klein materiaal (tape, rollers etc) en antifouling (1 laag). Antifouling schuren tegen meerprijs. Wij werken met alle gerenommeerde merken die voldoen aan de huidige milieu wet- en regelgeving en wij houden ons strikt aan de regels, o.a. van de betreffende jachtwerf, waar wij ons werk uitvoeren.

Onderwaterschip kaal halen:

Prijs voor het kaal halen onderwaterschip is op aanvraag. Het opbouwen van het onderwaterschip met bv epoxy primers gebeurt alleen als het weer het toelaat en de romp droog is. Deze zal na het kaal halen worden gemeten met een vochtmeter. Daarna opbouwen bij een goede temperatuur en lage luchtvochtigheid.

Kaal halen onderwaterschip alleen in deze regio’s: *Regio Noord-Holland: o.a. Hoorn, Enkhuizen, Monnickendam, Volendam, Uitdam, Den Oever, Amsterdam, Andijk, en tevens Makkum, Muiderzand en Lelystad.

Voor onze betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden. Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina: www.facebook.com/yachtcleanery

Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - boot poetsen, boot polijsten.

Antifouling, kaal halen onderwaterschip, Antifouling verwijderen door YachtcleanerY
Antifouling, antifouling verwijderen
Antifouling, antifouling verwijderen, kaal halen onderwaterschip, antifouling aanbrengen,