Bootkussenservice

Bootkussenservice: Lekker makkelijk!

Bootkussens hebben te maken met intensief gebruik, UV-straling, vochtigheid, vuiligheid uit de lucht, eventueel morsen van drank en vettigheid. Na verloop van tijd ziet het er allemaal niet meer zo fris uit als in het begin. Onze bootkussenservice is de oplossing.

Wij halen uw bootkussens op, wij reinigen, wij slaan ze op. Als uw boot weer te water gaat komen wij de bootkussens weer brengen. Dit doen wij voor de periode oktober tot en met april, tenzij u aangeeft de kussens eerder te willen hebben. Altijd droge kussens aan boord voor een gering bedrag.

  • Ophalen
  • Reinigen
  • Opslaan
  • Terugbrengen

Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - bootkussenservice - boot poetsen, boot polijsten.

Interieurreiniging door YachtcleanerY
Bootkussenservice, bootzeil reiniging, yachtcleanery, boot poetsen, boot polijsten
Bootkussenservice, bootkussenreiniging

Prijzen ophalen, reinigen, opslaan en terugbrengen:

Kleine kussens: € 14,50, middel grote kussens € 19,50, grote kussens € 24,50, matrassen € 49,50. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief kilometervergoeding à 20ct/km*. Maat kleine kussens max 40 x 40cm, middelgroot 70 x 70cm. Wij geven absoluut een schoon garantie maar wij kunnen niet 100% garanderen dat alle vlekken verwijderd zijn.

*Regio Noord-Holland: Hoorn, Enkhuizen, Monnickendam, Volendam, Uitdam, Amsterdam, Andijk. Ook Makkum, Muiderzand en Lelystad. Bel of mail ons voor een offerte.

Wij maken gebruik van duurzame en milieuvriendelijke producten die bescherming bieden en de levensduur van uw boot of jacht aanzienlijk verlengen. U wilt toch varen en niet poetsen? Kijk ook eens een kijkje op bootwasservice.nl. Voor onze betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden.

Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - bootkussenservice - boot poetsen, boot polijsten.