Romp polijsten:

Romp polijsten: De romp van uw boot lijkt vaak effen en egaal maar in de praktijk is dat vaak niet zo, en als uw boot glimt wil niet zeggen dat deze glad is. Wanneer de romp erg dof is kan het nog niet te laat zijn maar onderneem wel meteen actie. Laat YachtcleanerY de romp polijsten en sealen. YachtcleanerY gebruikt alleen duurzame milieuvriendelijke producten die vrij zijn van siliconen verbindingen. Romp polijsten en sealen, dat doet YachtcleanerY.

Na het polijsten van de romp brengen wij een sealer aan. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de reflectie tegen UV optimaal is en dat de romp het hele vaarseizoen mooi glimmend blijft. De romp van uw boot of jacht wordt weer zo goed als nieuw. Wij gebruiken hiervoor de beste producten die beschikbaar zijn waar u lang plezier van zult hebben en is het overschilderen van de romp vaak overbodig. Het polijsten en sealen doen wij machinaal.

Voor foto’s van voorbeelden verwijzen wij u naar: “voorbeelden van onze diensten”, onderaan de pagina. Dit is slechts een greep uit de vele projecten van YachtcleanerY. Of kijk op onze Facebook pagina: www.facebook.com/Yachtcleanery.

Prijzen romp polijsten en sealen:

Lengte boot: Prijs per ft lengte:
Lengte tot 40ft: 17,50 euro per ft lengte
Lengte tot 45ft: 18,50 euro per ft lengte
Lengte tot 50ft: 19,50 euro per ft lengte

Meerprijs erg doffe romp, sterke verkrijting: 12,50 euro per ft lengte. Dit in verband met extra tijd en materiaal voor matteren en extra polijst werkzaamheden. Alle prijzen zijn exclusief BTW, inclusief materialen en kilometervergoeding. Boten met een lengte boven de 50ft op aanvraag. Minimumprijs voor kleinere boten is 450 euro (tot 30ft) exclusief BTW, inclusief materialen en kilometervergoeding. Regio’s buiten Noord-Holland en Flevoland kilometervergoeding 25ct/km.

Wij maken gebruik van duurzame en milieuvriendelijke Renskib producten* die bescherming bieden en de levensduur van uw schip aanzienlijk verlengen. U wilt toch varen en niet poetsen?

Voor onze betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden.

Bekijk hier voorbeelden

*Vrij van siliconen verbindingen.

Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - boot poetsen, boot polijsten.YachtcleanerY

Boot poetsen door YachtcleanerY, onze diensten
YachtcleanerY en X-Yachts romp polijsten
boot poetsen, romp polijsten YachtcleanerY