Teakreiniging:

Teakreiniging door YachtcleanerY: Uw teakdek is zeer duurzaam en wordt het meest gebruikt in de botenwereld. De meeste dekken zijn hiermee voorzien. Teakhout heeft natuurlijke oliën die een beschermende factor hebben tegen bijvoorbeeld houtrot. Na verloop van tijd wordt uw teakdek zilvergrijs, dit is een natuurlijk proces waar u in feite niets aan hoeft te doen. Om uw teakdek zo mooi te houden is een periodieke teakreiniging erg belangrijk. YachtcleanerY doet teakreiniging op locatie door heel Nederland. Teakreiniging: dat doet YachtcleanerY. Wilt u bijvoorbeeld dat het teak zijn natuurlijke uitstraling blijft behouden dan is een teak-sealer de oplossing. Dit is wel een jaarlijks terugkerend proces. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke producten.

Teakreiniging bestaat uit:

  • Spoelen van het teakdek.
  • Het reinigen van het teakdek met een milieuvriendelijke teakreiniger.
  • Visuele controle van de rubber naden.

Als extra kunnen wij u aanbieden:

  • Het teak behandelen met een teaksealer waardoor het teak schimmelwerend en waterafstotend wordt. Zeker aan te bevelen!

Wij gebruiken duurzame mileuvriendelijke producten die het milieu niet aantasten. Het gebruik van een hogedrukreiniger zullen wij nooit doen omdat dit ernstige schade toebrengt aan uw teakdek. Bij eventuele gebreken aan uw teakdek zullen wij daar meteen melding van maken.

Prijzen teakreiniging:

  • Per strekkende meter:  €     59,-

Het aanbrengen van een teak sealer na het reinigen beschermt uw teak tegen vieze vlekken, bijvoorbeeld door het morsen van vettigheid, wijn, etc.

Voor onze betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden. Prijzen zijn inclusief BTW, materialen en kilometervergoeding.

Lengte boven 15 meter op aanvraag.

Teakreiniging door YachtcleanerY: Wij maken gebruik van duurzame en milieuvriendelijke producten die bescherming bieden en de levensduur van uw schip aanzienlijk verlengen. U wilt toch varen en niet poetsen? Kijk ook eens op onze Facebook pagina: www.facebook.com/yachtcleanery

Teakreiniging - YachtcleanerY - boot poetsen, boot polijsten.

Teakreiniging, teak reiniging, yachtcleanery, boot poetsen, boot polijsten, abonnementen, aanbiedingen
Teakreiniging door YachtcleanerY
Teakreiniging door YachtcleanerY