Disclaimer:

Algemeen:

Deze disclaimer is van toepassing op de website en de daarbij behorende webpagina’s. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclamer.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezelijken. Wij streven ernaar u te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Verzamelde (persoons) gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op de webpagina’s is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. YachtcleanerY aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Yachtcleanery of derden welke met toestemming dit (beeld) materiaal beschikbaar hebben gesteld aan YachtcleanerY. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is niet toegestaan. Het is ten strengste verboden om deze website of delen van deze website te gebruiken voor concurrrerende commerciële activiteiten die YachtcleanerY kunnen schaden. Het is voor medewerkers van YachtcleanerY verboden om foto’s te maken van projecten van YachtcleanerY voor eigen commerciële doeleinden.

Diensten - YachtcleanerY - boot poetsen, boot polijsten, disclaimer.©YachtcleanerY™

Onze verkoopvoorwaarden en leveringsvoorwaarden en HISWA leveringsvoorwaarden