YachtcleanerY:

YachtcleanerY: YachtcleanerY is een bedrijf dat zijn diensten aanbiedt aan booteigenaren die het onderhoud willen uitbesteden. Onze diensten en services zijn mede voortgekomen uit gesprekken die ik heb gevoerd met vele booteigenaren. Een “all in” concept waarbij de klant centraal staat. Totaal onderhoud tegen een vooraf vastgestelde prijs maakt het voor u gemakkelijk en overzichtelijk en geen discussies achteraf. Duidelijk en helder! Wij zijn ervan overtuigd dat onze diensten en services u zullen aanspreken. Wij werken voor particulieren maar ook voor jachtmakelaars, jachtimporteurs, boot verhuurbedrijven en andere aan de watersport gelieerde bedrijven. YachtcleanerY hanteert een zeer concurrerende prijs, met als doel dat uw boot of jacht optimaal onderhouden wordt. Wij werken ook met abonnementen zodat u het hele jaar er geen omkijken meer naar heeft. Wel zo makkelijk!

YachtcleanerY werkt op locatie door heel Noord-Holland, Flevoland en Friesland.

Betaalbaar?

Jazeker, door het gebruik van goed gereedschap, goede producten en transparante prijzen, maken wij onderhoud betaalbaar. Dus geen uurprijzen maar vaste prijzen: Duidelijk en helder!

De kwaliteit die YachtcleanerY levert is goed omdat wij willen dat uw trotse bezit er mooi bijligt en ook zo blijft, want een hoge mate van klanttevredenheid is ons streven. Wij werken bijvoorbeeld exclusief voor X-Yachts Nederland. Niet de grootste willen zijn maar wel de beste én, ons motto is: U wilt toch meer varen en minder aan uw boot werken… U kunt ook een kijkje nemen op onze Facebookpagina: www.facebook.com/yachtcleanery.

Hopelijk mag ik u binnenkort als klant van YachtcleanerY begroeten.

Met vriendelijke groet,

Peter-Paul Stradmeijer

Eigenaar YachtcleanerY     

wie wij zijn, Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - boot poetsen, boot polijsten.

wie wij zijn, Peter-Paul Stradmeijer, eigenaar YachtcleanerY, boot poetsen, boot polijsten, teak reiniging.