Boot poetsen – boot polijsten:

Boot poetsen of boot polijsten door YachtcleanerY: Door intensief gebruik en door weersinvloeden, bijvoorbeeld zon, uv-straling, regen en kalk, wordt de gelcoat of de lak van uw boot steeds doffer en doffer. Daardoor ontstaat verkleuring en uv-straling heeft vrijspel. Om dit te voorkomen is een periodieke polijst- cq poetsbeurt een uitstekende optie om uw boot in optimale conditie te houden. Boot poetsen en boot polijsten: dat doet YachtcleanerY.

Boot poetsen en boot polijsten: Wij gaan eerst de gladde polijstbare gedeelten van de opbouw en kuip reinigen met een speciale gelcoat-cleaner. Daarna gaan wij polijsten en na het polijsten brengen wij een sealer aan. Wij adviseren u wel uw boot of jacht periodiek te wassen met een speciale shampoo die wij kunnen leveren tegen een gunstige prijs. Voor foto’s van voorbeelden verwijzen wij u naar: “voorbeelden van onze diensten“, onderaan de pagina. Dit is slechts een greep uit de vele projecten van YachtcleanerY. Of kijk op onze Facebook pagina: www.facebook.com/Yachtcleanery.

Polijsten en sealen opbouw en kuip bestaat uit:

  • Polijstbare delen reinigen met een speciale gelcoat cleaner
  • Polijsten
  • sealen
  • Wassen opbouw en kuip, indien mogelijk*

*Wateraansluiting dient in de directe omgeving aanwezig te zijn.

Boot polijsten en sealen (opbouw en kuip)

prijzen:

Lengte boot: Prijs:
Lengte tot 30ft: € 595,-
Lengte tot 40ft: € 695,-
Lengte tot 50ft: € 850,-

Lengte boven 50ft op aanvraag.

Uw boot poetsen doen wij graag, maar omdat iedere boot anders is en een opdracht voor cosmetisch onderhoud erg uiteenlopend kan zijn, kunnen wij eerst uw boot bezichtigen en met u overleggen wat er eventueel extra gedaan moet worden en wat het gaat kosten.

Minimumprijs € 450,-. (tot 30ft) Meerprijs flydeck € 495,-. Antislip reiniging vanaf € 195,-. Meerprijs bij zeer doffe gelcoat of sterke verkrijting: 13,50 euro per voet(ft) lengte ivm matteer- en extra polijst werkzaamheden. Vraag een offerte aan.

Voor onze betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden. Prijzen zijn inclusief BTW, kilometervergoeding en materialen.

Romp polijsten en sealen

Prijzen:

Lengte boot: Prijs per ft lengte:
Lengte tot 40ft: 18.00 euro per ft lengte
Lengte tot 45ft: 19.00 euro per ft lengte
Lengte tot 50ft: 19,50 euro per ft lengte

Meerprijs erg doffe romp, sterke verkrijting: 13,50 euro per voet(ft). lengte, ivm matteer- en extra polijst werkzaamheden. Alle prijzen zijn inclusief BTW, materialen en kilometervergoeding. Boten met een lengte boven de 50ft op aanvraag. Minimumprijs voor kleinere boten (tot 30ft) is 495 euro inclusief BTW, materialen en kilometervergoeding.

Wij maken gebruik van duurzame en milieuvriendelijke Renskib producten* die bescherming bieden en de levensduur van uw schip aanzienlijk verlengen. U wilt toch varen en niet poetsen?

Voor onze betalings- en leveringsvoorwaarden: Zie voorwaarden.

Bekijk hier voorbeelden

*Vrij van siliconen verbindingen.

Romp polijsten en sealen, Teakreiniging - YachtcleanerY - boot poetsen, boot polijsten, rvs behandelingYachtcleanerY

Boot poetsen door YachtcleanerY
YachtcleanerY en X-Yachts romp polijsten
Romp polijsten YachtcleanerY
Romp polijsten YachtcleanerY bij X-Yachts
Romp polijsten Boot poetsen